Bel nu snel

020-6959822Goedkope Rijlessen Amsterdam-Rijbewijs

De poort naar uw rijbewijs!

Toen mijn dochter haar rijbewijs wilde halen zijn wij samen enthousiast op zoek gegaan naar een goede rijschool. Dit zou ik voor haar bekostigen aangezien ik een goed betaalde baan had. We hebben verschillende rijscholen met elkaar vergeleken en de keus viel op een rijschool met een duurder tarief maar die goed stond aangeschreven. Al gauw begon zij met veel plezier met de rijlessen.

Tot onze grote teleurstelling en verbazing zakte zij voor haar rijexamen. Door de kredietcrisis verloor ik plotseling mijn baan en kon de rijlessen niet meer betalen. Ik wilde toch dat zij graag haar rijbewijs zou halen anders zouden de lessen voor niets zijn geweest. In Amsterdam en de omgeving waren echter geen betaalbare lessen te vinden. Vanwege het hoge tarief van de rijlessen kon ik me het daardoor slechts veroorloven om enkele lessen te betalen voor zij weer examen kon doen.

Helaas heeft zij haar rijexamen vier keer niet gehaald. Wij bekeken alternatieve rijscholen maar de rijlessen bleken overal te duur te zijn. In het verleden hoefde ik niet eens over prijzen na te denken. Mijn dochter volgde nog een jaar onregelmatig lessen en heeft gelukkig haar rijbewijs gehaald. Uiteindelijk heb ik echter buitensporig veel betaald voor de rijlessen van mijn dochter en dit moet anders kunnen! Ik was verbaasd dat er geen rijscholen met redelijke prijzen te vinden waren in Amsterdam. Daarom heb ik besloten mijn eigen rijschool te openen. Ik ben namelijk van mening dat goede rijlessen niet duur hoeven te zijn. Een redelijke prijs staat bij mijn rijschool voorop en niet een uurprijs van 45 euro. Een duurdere les geeft geen garantie voor een betere kwaliteit.

Wij bieden klanten kwalititief goede rijlessen met betaalbare prijzen. De rijschool is laagdrempelig en bied ook klanten die minder snel zijn, een lager budget hebben of bijvoorbeeld last hebben van faalangst de mogelijkheid om hun rijbewijs te halen. In mijn visie moeten goede rijlessen voor iedereen toegankelijk zijn. Iedereen moet zijn rijbewijs kunnen halen. Mijn motto is dan ook: iedereen een rijbewijs!